Burgemeester Melissant begint graag aan tweede termijn

Burgemeester Reinie Melissant laat weten, dat zij graag een tweede termijn als burgemeester  van Gorinchem fungeert. Zij vindt Gorinchem nog altijd een fantastische stad. Burgemeester Melissant werd in onze stad geïnstalleerd op 28 augustus 2017 voor haar eerste termijn van 6 jaar.

Lees meer »

Informatiebijeenkomst Arkelsedijk

Op maandag 12 december is er van 18.00 tot 21.00 uur een informatiebijeenkomst ontwikkelingen Arkelsedijk. Deze bijeenkomst vindt plaats op het stadhuis in Gorinchem. De projectontwikkelaar geeft een korte presentatie over het plan Lingeoever (Arkelsedijk) en de status daarvan.

Lees meer »

Kerstbomen zijn geld waard

In de gemeenten Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden en Vijfheerenlanden brengen kerstbomen dit jaar geld op. Inwoners leveren kerstbomen in op centrale inzamelplaatsen in de buurt óf brengen deze zelf naar een van de milieustraten. Iedereen die een kerstboom zonder houten kruis, pot, spijkers en versiering inlevert, krijgt hiervoor 50 cent.

Lees meer »

Opgewekt en vrolijk echtpaar Göbel maar liefst 75 jaar getrouwd

Vrijdag 25 november 2022 zijn Jaap Göbel (104) en Sjeanne Göbel- Otten (94) maar liefst 75 jaar getrouwd. Het komt niet vaak voor dat echtelieden hun albasten of rodium huwelijk vieren. Burgemeester Reinie Melissant bracht daarom samen met de kamerheer van de Koning van de provincie Zuid-Holland, mevrouw Bom-Lemstra, een bezoek aan het echtpaar.

Lees meer »

Gastlessen tijdens Maand van Respect

Deze maand is het de Maand van Respect in Gorinchem. Tijdens de Maand van Respect Gorinchem organiseert de gemeente, in samenwerking met de Respect Foundation, Gorcumse scholen, organisaties en verenigingen verschillende activiteiten waarbij respect, tolerantie en democratie centraal staan.

Lees meer »

KampVuurAvond in Woudrichem

Eric Brinkman zal een stukje overdenken en verder doen we dat met elkaar rondom en met het vuur. “Geef een man een vuurtje en wat te drinken, dan weet hij wat de bedoeling is”

Lees meer »