Home » Gemeente » Vastgoedsector in Gorinchem aangespoord om te melden

Bankje in Brielle onthuld ter nagedachtenis aan Martelaren van Gorcum

Brielle - Vrijdag 24 juni onthulde locoburgemeester André Schoon van gemeente Brielle op het Gorcumplein in zijn gemeente samen met burgemeester Melissant van gemeente Gorinchem een bankje ter nagedachtenis aan de Martelaren van Gorcum. Het bankje is geschonken door gemeente Gorinchem en is een initiatief van Estate Invest.

Lees meer »

Veilig blijven fietsen met Doortrappen

Ouderen fietsen graag, en willen graag blijven fietsen maar ze zijn ook kwetsbaar in het verkeer. Het programma Doortrappen wil ouderen helpen zo lang mogelijk veilig te blijven fietsen. Ook de gemeente Gorinchem heeft zich aangesloten bij Doortrappen. De gratis fietstraining op woensdag 29 juni is een onderdeel van het programma Doortrappen.

Lees meer »

Ondermijningsbus rijdt door Gorinchem

Donderdag 30 juni gaat team Veiligheid van gemeente Gorinchem op pad met de Ondermijningsbus. Op die dag staat de bus op een drie plekken in Gorinchem. Heeft u signalen over drugscriminaliteit in uw buurt? Vermoedt u dat er bij u in de straat hennep geteeld wordt? Heeft u zicht op verdachte transacties of panden? Of wilt u gewoon eens weten wat ondermijning is? Kom dan langs bij de Ondermijningsbus. Medewerkers van de gemeente gaan graag met u in gesprek.

Lees meer »

Open voor vragen

Het is bijna zover; de eerste webinar over de aanleg van het glasvezelnetwerk in Gorinchem. De webinar zal plaatsvinden via WebinarGeek. Aanmelden is niet nodig. Je kunt direct deelnemen aan de webinar, zonder over een WebinarGeek-account te hoeven beschikken.

Lees meer »

Perspectiefnota gemeente Gorinchem vormt fundament voor begroting 2023

 Met de wisseling van het college in het vooruitzicht presenteert het huidige college van gemeente Gorinchem de Perspectiefnota 2023-2026 (PPN). Een nota die zich beperkt tot technische en feitelijke ontwikkelingen, maar die wel een gezonde financiële basis vormt voor de begroting die het nieuwe college straks in het najaar presenteert.

Lees meer »

Mark de Boer kandidaat-wethouder Gorcum Actief

De kandidaat-wethouder van Gorcum Actief is Mark de Boer uit Gorinchem. Everdien Hamann en Björn Bahlmann blijven de partij in de gemeenteraad vertegenwoordigen. ,,We zijn blij dat we afstevenen op collegedeelname en dat we met Mark de Boer een goede kandidaat hebben gevonden,” aldus Everdien Hamann. ,,Wij hebben het volste vertrouwen in inzet en kunde van Mark om de komende jaren te gaan werken aan de zaken die wij in verkiezingstijd nadrukkelijk hebben benoemd, zoals een goede Energietransitie en een socialer beleid.”

Lees meer »