Gorinchems Sportspektakel

Gepubliceerd op 10 september 2022 om 10:56

Op vrijdag 23 september vindt de eerste editie van het Gorinchems Sportspektakel plaats. Tijdens dit evenement wordt de Gorinchemse sportwereld in het zonnetje gezet, waarbij we aandacht schenken aan Sport, Bewegen en Lifestyle. Kom kijken, ervaren en beleven!

Enthousiaste inwoners en betrokken partners slaan samen met elkaar de handen in een. Met ondersteuning van de Gemeente Gorinchem is er gewerkt aan een nieuwe opzet van het Gorcum Sportgala. Een nieuw concept met nieuwe onderdelen en onder een nieuwe naam: het Gorinchems Sportspektakel.

Tijdens dit toffe, gratis, evenement zetten we de Gorinchemse Sportwereld in het zonnetje, waarbij volop aandacht is voor sport, bewegen en lifestyle. Tijdens deze middag en avond willen we laten zien wat de Gorinchemse sportwereld allemaal te bieden heeft én onze sporthelden eren. Door middel van de laagdrempelige festivalsetting kan iedereen kennismaken met sport en bewegen. We gaan u dus ook zeker niet stil laten zitten. Naast dat er zoals altijd vele prijzen worden uitgereikt, zal het evenement gevuld worden met verschillende clinics, demonstraties, sprekers, heerlijk eten van verschillende foodtrucks en als afsluiter een gezellige feestavond.

Dus neem een bidon mee (gratis onbeperkt refills bij het watertappunt) en
een zakcentje voor de foodtrucks, en kom genieten!


«   »