De inloopmarkt Veiligheid

Gepubliceerd op 13 oktober 2022 om 11:16

Met de gemeente Gorinchem en de politie in gesprek over veiligheid? Dat kon op woensdag 12 oktober in Gemeenschapshuis de Bogerd, Willem de Vries Robbeweg 100 in Gorinchem. Op deze avond kreeg men informatie over verschillende veiligheidsonderwerpen. 

Er konden vragen gesteld worden over zaken als georganiseerde criminaliteit, drugscriminaliteit, digitale criminaliteit (cybercrime) en inbraakpreventie. Burgemeester Reinie Melissant was ook aanwezig op de inloopmarkt. Zij stelde de bezoekers in staat om ook aan haar vragen te stellen.

foto: Reinie Melissant

Samen maken we Gorinchem veiliger

We horen graag van u wat er op het gebied van veiligheid bij u in de straat, wijk of stad speelt. Burgemeester Reinie Melissant, de politie en professionals van de gemeente op het gebied van veiligheid zijn deze avond aanwezig en gaan met u in gesprek. Heeft u het idee dat de politie iets kan doen op het gebied van veiligheid? Ook dit kunt u doorgeven deze avond. 

Met uw informatie en aandachtspunten gaan we graag aan de slag. En geven we ons beleid op het gebied van veiligheid voor de komende jaren verder vorm. 

Komt u ook? Want samen maken we Gorinchem veiliger!

Week van de Veiligheid

De inloopmarkt Veiligheid was een van de activiteiten die de gemeente Gorinchem samen met de politie organiseert in het kader van de jaarlijkse Week van de Veiligheid. Andere activiteiten zijn bijvoorbeeld gericht op jongeren, zoals:

De wapen inleveractie

Samen met gemeente Molenlanden en gemeente Hardinxveld-Giessendam neemt Gorinchem deel aan de landelijke inleveractie van steekwapens. Inleveren van wapens kon in Gorinchem op maandag 10 en dinsdag 11 oktober van 13:00 – 19:00 uur in Jongerencentrum The Mall Centrum.

Boef in de Wijk! 

Op donderdag 13 oktober organiseert gemeente Gorinchem samen met de politie het spel Boef in de Wijk! 


«   »