Word jij de nieuwe kinderburgemeester van Gorinchem?

Gepubliceerd op 29 oktober 2022 om 13:56

Elk jaar benoemen we een nieuwe kinderburgemeester. Kinderen in groep 7 krijgen onder andere via school de kans om zich aan te melden en te solliciteren. Zit jij in groep 7 en lijkt het je leuk om de burgemeester te helpen bij evenementen, herdenkingen en bijzondere ontvangsten? Ben je enthousiast en niet bang om voor grote groepen mensen te staan én kun je dan ook nog deze groep mensen toespreken? Dan ben jij de kinderburgemeester die we zoeken!

Hoe kun jij de nieuwe kinderburgemeester 2023 worden?

Solliciteren kan je op verschillende manieren doen:

  • Maak een filmpje waarin jij jezelf voorstelt, uitlegt wat je belangrijk vindt en waarom jij de burgemeester kan helpen bij haar werk. Stuur je filmpje via WeTransfer naar kinderburgemeester@gorinchem.nl;
  • Lukt dit niet, stuur dan een e-mail naar de burgemeester van Gorinchem via kinderburgemeester@gorinchem.nl;
  • of stuur een brief naar de burgemeester van Gorinchem via adres Gemeente Gorinchem, Postbus 108, 4200 AC, Gorinchem. Laat je ouders de brief ook ondertekenen.

Zorg dat we je sollicitatie voor 5 november 2022 binnen hebben en zet ook vooral je telefoonnummer in je sollicitatie.

Na 5 november nodigt de burgemeester drie kinderen uit. Deze kinderen mogen dan op het stadhuis kennis komen maken en zich presenteren aan de burgemeester. Vervolgens kiest de burgemeester de kinderburgemeester 2023.

Meer weten?

Heb je nog een vraag? Mail deze naar kinderburgemeester@gorinchem.nl. Wil je meer weten over de huidige kinderburgemeester Lolia, kijk dan op de pagina Kinderburgemeester.


«   »