Winterfestijn van start met opening IJsbaan

Gepubliceerd op 19 december 2022 om 08:00

Vrijdagmiddag werd, bij het begin van het Winterfestijn, de overdekte IJsbaan op de Grote Markt geopend. De officiële opening werd verricht door wethouder  Attie Mager. Zij werd bijgestaan door de voorzitter van de Ronde Tafel die hierbij gebruik maakte om de actie "Lichtjes voor Gorcum" te promoten.

 De opbrengst van de actie komt volledig ten goede aan het Tafelfonds, wat lokale goede doelen ondersteunt zoals de Sinterklaasintocht, het Natuurcentrum Gorinchem en stichting VestingJazz. 

De toeschouwers tijdens opening bestond uit sponsors en vrijwilligers met hun kinderen. Na de start mochten de kinderen gebruik maken van de ijsbaan. Zij deden dit met verschillende kwaliteiten schaatstalent. 

Tot slot was er een warm buffet voor de genodigden. Vanaf zaterdag 17 december is de baan geopend voor publiek. De baan blijft geopend tot en met zondag 8 januari.  Alleen op eerste Kerstdag is de baan gesloten. Tijden: 10.00 - 21.00 uur. Voor activiteiten, tijden en prijzen, kijk op www.gorcumswinterfestijn.nl.

foto's en video: GP-buro/GP-TV


«   »