De Voedselbank bedankt.....

Gepubliceerd op 24 december 2022 om 11:39

Het was ook voor de Voedselbank Gorinchem ongelooflijk druk voor de Kerstdagen. Nu even tijd om terug te kijken 2022 en allen die de Voedselbank hielpen met daden of donaties.

In de afgelopen weken zijn er namelijk nog een hele boel samenwerkingen geweest met verschillende scholen. Deze bestonden uit rondleidingen, op bezoek gaan, het opzetten van projecten en het geven van presentaties. De vrijwilligers zijn er druk mee geweest, het was aardig wat planwerk maar we hebben iedereen kunnen helpen. Wat is dit leuk om te doen!

Een speciale dank naar een aantal scholen in Gorinchem, wat hebben jullie in deze decembermaand je ingezet voor de Voedselbank Gorinchem!

Voor de lezer...
Zo kregen wij, vooraf de rondleiding een doos vol met Douwe Egberts Waardepunten van De Noordhoek. Basisschool de Tweemaster organiseerde tijdens de Kerstviering een loterij en verkocht knutselwerkjes, de oprengst hiervan doneren zij aan de Voedselbank Gorinchem. Met de Dolle Donderdag haalde het Fortes Lyceum met hun project een fantastisch bedrag van €1631,80 op. Kwam er namens het het Vita College een lading verse erwtensoep voor de klanten. De Uilenhof kwam na de presentatie met een mooie donatie van €500,- prachtige zelfgemaakte Nieuwjaars kaarten en heel wat gedoneerde producten. Bij het Omina College wordt het project in januari verder voortgezet en komen we waarschijnlijk in 2023 ook nog een keer bij het Gomarus College!

Vita College, Fortes Lyceum, De Noordhoek, Omina College, de Uilenhof, Gomarus College en Basisschool de Tweemaster, bedankt voor jullie interesse, warme welkom en-/of andere hulp!

(meer tekst onder de foto)

Praktische zaken gaan door bij de Voedselbank Gorinchem. Dinsdag, na de Kerst beginnen wij "gewoon" weer met de winkel in orde te maken, zodat donderdag onze klanten worden voorzien van boodschappen!

Maar heb je ook interesse in een rondleiding of een andere samenwerking? Na de kerstvakantie is onze agenda weer vrij hiervoor.

Bezoek onze website voor contact. 


«   »