Terugblik succesvolle Proeverij Vrijwilligerswerk

Gepubliceerd op 10 februari 2023 om 08:32

Vrijdag 3 februari organiseerden de gemeente de eerste Proeverij Vrijwilligerswerk. Ruim 110 geïnteresseerde inwoners gingen in gesprek met ervaren vrijwilligers. Ze spraken met elkaar over de inhoud van het vrijwilligerswerk maar zeker ook over de invloed die het kan hebben op je leven.

Maar liefst 32 maatschappelijke organisaties waren aanwezig om te vertellen over vrijwilligerswerk in hun team. Hierdoor kregen de bezoekers een duidelijk beeld van de mogelijkheden van vrijwilligerswerk. “Het is echt verhelderend om te zien op hoeveel manieren je vrijwilligerswerk kunt doen. Ik heb wel een aantal klussen gezien die bij me passen!”, aldus een van de enthousiaste bezoekers.

Er zijn veel mooie verbindingen gelegd en verschillende bezoekers hebben al een afspraak gemaakt om ergens een dagje mee te lopen. Een succesvolle avond, die zeker een vervolg gaat krijgen!

De bezoekers konden ook een exemplaar meenemen van het unieke magazine ‘Vrijwilligers maken Gorinchem’ met daarin mooie verhalen van vrijwilligers. Ben jij ook benieuwd naar dit magazine, bekijk hem dan hieronder.


«   »