"Gezond de Winter door"

Gepubliceerd op 8 maart 2023 om 11:15

In samenwerking en vooral danzij de Gemeente Gorinchem loopt er op de Voedselbank het project ‘Gezond de Winter door’. Hierin biedt de Voedselbank Gorinchem voor alle klanten complete maaltijden aan. In de vorm van alle juiste producten voor het bijbehorende recept mee te geven aan de mensen, natuurlijk zorgen zij dat het recept van die week ook beschikbaar is voor iedereen. De Voedselbank probeert hierin zoveel mogelijk rekening te houden met de eetwensen van de klant!

De reacties van hun klanten zijn enorm enthousiast, dat vinden de vrijwilligers harstikke leuk! Door dit project kunnen zij momenteel ook meer gezonde producten aanbieden. Er is extra groenten, fruit en zuivel beschikbaar. Producten die zij al een hele periode niet of te weinig voor onze 180 gezinnen gedoneerd krijgen.

Daarom extra fijn dat de Voedselbank Gorinchem dit kan aanbieden want zij zijn van mening dat iedereen recht heeft op voedsel maar dan ook zeker gezonden producten. De Voedselbank bedankt dan ook de Gemeente Gorinchem voor het opzetten van dit project.