Calamiteitendienstregeling op maandagmiddag 20 maart

Gepubliceerd op 20 maart 2023 om 11:36

Vanwege ingeplande werkzaamheden aan één van onze schepen zullen we op maandag 20 maart vanaf 14.15 uur volgens calamiteitendienstregeling varen. Dit betekent dat we op de vaarroutes Gorinchem-Sleeuwijk en Gorinchem-Hardinxveld iets minder vaak varen dan normaal.

Eenmaal per uur een afvaart

Vanwege de werkzaamheden kan Riveer slechts met één veerpont op de routes Gorinchem-Sleeuwijk en Gorinchem-Hardinxveld-Werkendam varen. Tijdens de middagspits zal de verbinding naar Sleeuwijk en Hardinxveld en Werkendam niet ieder half uur, maar ieder uur varen. Raadpleeg de complete calamiteitendienstregeling via onderstaande button of via de reisplanner in de Riveer app of de website.

Op maandag aan het einde van de dag weten we of we dinsdag weer volgens reguliere dienstregeling opstarten op deze routes. Dit ontdek je dan ook het snelst via een pushbericht in de Riveer app.

Riveer app: altijd op de hoogte

Om altijd op de hoogte te blijven over stremmingen en calamiteiten download je onze gratis Riveer app. Via pushberichten in de app ontvangen reizigers het snelst informatie over stremmingen, ook wanneer het weer opgelost is. Zorg wel dat je de meldingen aan hebt staan. Je kunt ze achteraf altijd terugvinden via 'bijzonderheden' in het menu.


«   »