Cybercrimecongres voor ondernemers

Gepubliceerd op 14 april 2023 om 09:11

Bent u ondernemer? Kom dan op woensdag 19 april naar het cybercrimecongres Better Safe Than Sorry. U leert daar alles over het belang van cyberveiligheid, risico’s en maatregelen die u kunt nemen.

Een op de vijf ondernemers slachtoffer van cybercrime

Cybercriminelen zijn dichterbij dan u denkt. Een op de vijf ondernemers wordt namelijk slachtoffer van een vorm van digitale criminaliteit. En de verwachting is dat het aantal cyberaanvallen alleen maar gaat toenemen.

(meer tekst onder plaatje)

Programma 19 april

Het congres Better Safe Than Sorry wordt georganiseerd door gemeente Gorinchem, gemeente Molenlanden en het Platform voor Veilig Ondernemen (PVO) Rotterdam.

U bent op woensdag 19 april van 17.30 tot 21.00 uur van harte welkom in Van der Valk hotel Gorinchem. Het programma is als volgt:

  • Tijdens het congres doet een ondernemer die slachtoffer werd zijn verhaal.
  • Een IT-specialist gaat in op risico’s en welke maatregelen u als ondernemer kan nemen om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van een cyberaanval.
  • Het cybercrimeteam van de Politie-eenheid Rotterdam vertelt vervolgens over de huidige aanpak van cybercriminaliteit en waarom het zo belangrijk is om aangifte te doen.
  • Het congres eindigt met een paneldiscussie.

En stel vooral al uw vragen over cybercriminaliteit, beveiliging en mogelijke maatregelen aan een verzekeraar, het cybercrimeteam van de politie, de IT-specialist of aan de ervaringsdeskundige. 


«   »