Opleverfeest warmtenet Willem-Alexanderflat

Gepubliceerd op 19 april 2023 om 17:53

De aanleg van het hoofdleidingnet van het warmtenet in de Gildenwijk is net gerealiseerd. Daarnaast is de afgelopen maanden de Willem-Alexanderflat in de Gildenwijk duurzaam gerenoveerd (van energielabel F naar energielabel A+) en als eerste gasloos gemaakt en aangesloten op het warmtenet Gorinchem. 

Een samenwerking van bewoners, Poort6, Smits Vastgoedzorg, gemeente Gorinchem en HVC. Het groot onderhoud is klaar. Reden voor een feestje.

De feestje vond plaats op dinsdagmiddag 18 oktober. Aanwezig hierbij waren, Wethouder de Boer, directeur-bestuurder Marije Buursink van Poort6 en directeur Smits Vastgoedzorg. Zij verzorgden de aftrap van het opleverfeest. Bewoners van de flat en betrokken partners waren ook hierbij uitgenodigd. voor een hapje en drankje.

Natuurlijk hoorden hierbij vooraf een paar speeches van de wethouder, Poort6 en Vastgoedzorg.  Onderstaande video geeft een impressie van het opleverfeest, waarbij een Trio voor de gezellige klanken zorgde. Hiervan werd nog een poosje nagenoten onder het genot van een hapje en drankje.

Video en foto's: GP-TV / GP-buro


«   »