SeniorenFit

Gepubliceerd op 20 april 2023 om 09:38

Bron: Gorinchem Beweegt

SeniorenFit is speciaal ontwikkeld voor de Gorcumse senioren. Het doel is om voor senioren een geschikt (beweeg)aanbod te creëren waaraan ieder niveau kan meedoen. Gezelligheid staat voorop! We organiseren het dichtbij u in de buurt. 

Zo kunt u eenvoudig (meer) gaan bewegen of nieuwe activiteiten ondernemen. Kijk snel verder op de pagina wat Gorinchem allemaal te bieden heeft. Komt u er niet helemaal uit of heeft u een vraag? Neem dan contact met Gorinchem Beweegt op.

SeniorenFit verstuurt regelmatig een nieuwsbrief met daarin nieuwe activiteiten en actuele informatie. Wilt u deze nieuwsbrief ook ontvangen? Meldt u dan aan via l.blok@gorinchem.nl

Meer informatie vindt u op de website van SeniorenFit, zodat u uit kunt zoeken wat het best bij past zoals:

  • Culturele activiteiten
  • Koffie inloop
  • Beweeg-je-Fit
  • Werkwijze SeniorFit
  • Proeven bij een vereniging
  • Wandel=& Fiets-je-Fit

(meer tekst onder de foto)

Een voorbeeld

De dag starten met een heerlijke wandeling door de omgeving van Gorinchem. Iedere dinsdagochtend is er een gezellige wandeling van 10 kilometer. De startlocatie is wisselend. Wilt u meewandelen of meer informatie? Neem dan contact op met Lotte Blok. l.blok@gorinchem.nl of 06 500 39748

Deze afstand net te ver? Er zijn veel verschillende wandelgroepen in Gorinchem. Neem een kijkje op de site van Gorinchem Beweegt - SeniorenFit - Wandel en Fietswijzer of neem contact op.


«   »