Iktoon | Kunst voor het Raam

Gepubliceerd op 2 juni 2023 om 09:20

Bron en foto: Gorinchem Inspireert

Schilderkunst, beeldhouwkunst, siersmeedkunst en ook poëzie, fotografie en audiovisuele kunstvormen staan tijdens de maand juni in de etalages in de binnenstad van Gorinchem. Mis het niet!

Juni is opnieuw met iktoon de landelijke Maand van de Amateurkunst. Gorinchem doet natuurlijk weer mee. Alle hobbykunstenaars uit onze stad en omstreken zetten we graag in de spotlights. Met een programma dat bruist van de creativiteit.

Schilderen, zingen, dansen, fotograferen, toneelspelen, muziek maken, dichten… wat jouw creatieve hobby ook is, met iktoon 2023 krijgen amateurkunstenaars en verenigingen een prachtig podium om hun kunsten te tonen.

(meer tekst onder foto)

Natuurcentrum

In Gorinchem brengt iktoon vooral veel kunst op straat in de binnenstad. Maar iktoon gaat ook op tournee! Met een cultureel programma gaan met name muzikanten op reis langs diverse locaties in de stad zoals woonzorgcomplexen, verzorgingshuizen, wijkcentra en ons Natuurcentrum! 

Op zaterdag 17 juni komen de artiesten in het Natuurcentrum zelf het publiek opzoeken i.p.v. dat het publiek naar de artiesten toe komt. Welke artiesten in het Natuurcentrum komen is nog niet bekend.


«