Stroomstoring Beatrixziekenhuis verholpen

Op donderdagmiddag 21 september is in het Beatrixziekenhuis kort de stroom uitgevallen. De noodstroom trad direct in werking, waardoor patiënten en medewerkers niet in gevaar zijn geweest. Na ongeveer een uur werd de stroomstoring verholpen.

Lees meer »

Voedselbank Gorinchem roept op tot meer zichtbaarheid en steun voor mensen in nood

Bij de Voedselbank Gorinchem richt men de aandacht op een groep mensen die mogelijk hun hulp nodig heeft, maar om verschillende redenen aarzelt om contact op te nemen. De Voedselbank Gorinchem, gelooft dat niemand in onze stad honger hoeft te lijden of zich geïsoleerd hoeft te voelen. Daarom doen zij een oproep aan alle inwoners van Gorinchem om hen te helpen deze boodschap te verspreiden.

Lees meer »

Toerist in eigen stad

23 Medewerkers van de Gorcumse retail en horeca in de binnenstad van Gorinchem kregen vanmorgen een rondleiding door hun eigen stad. Op uitnodiging van VVV Gorinchem gingen zij met een gids op pad om vragen van bezoekers nog beter te kunnen beantwoorden.

Lees meer »

Vernieuwde Riveer App

Sinds gisteren kunnen we allemaal de vernieuwde Riveer App installeren. We merken dat iedereen even moet wennen aan deze vernieuwing. Dat is logisch, veranderingen zijn immers altijd even wennen. De vernieuwde Riveer App is niet meer te downloaden via de Google Play Store of via de App store maar via www.riveer.nl. Klik bovenin op de rode knop 'Installeer de Riveer App'.

Lees meer »

Botenbeurs - nog plaats voor rommelmarktkramen

Wanneer u op zoek bent naar ultieme vrijheid, optimaal van alle mooie dagen in Nederland wil genieten en stiekem al heel lang droomt om eigenaar te worden van een boot. Dan is een bezoek aan de Botenbeurs in Gorinchem een echte aanrader!

Lees meer »

Nieuwe locatie voor kleinschalige opvang in samenwerking met COA

In samenwerking met het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) is een nieuwe locatie gevonden voor een kleinschalige opvang voor 150 asielzoekers. Het college van burgemeester en wethouders heeft het principebesluit genomen om medewerking te verlenen aan het verzoek van het COA om een kleinschalige opvang te realiseren. 

Lees meer »

Wandel mee en ontdek de Gorcumse wijken

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 september wandelt gids Anika van der Kevie weer door twee wijken in Gorinchem. Ze start in de Lingewijk en Stalkaarsen. Het zijn de eerste twee in de reeks Kijk in je Wijk met SamenGorinchem wandelingen.

Lees meer »