Verandercommunicatie, hoe doe je dat?

Gepubliceerd op 1 oktober 2023 om 13:19

Het Communicatieplatform Gorinchem (CPG) organiseert samen met Avres op maandag 9 oktober 2023 een event over verandercommunicatie. (Aspirant) leden zijn van 19-22 uur welkom in de LingeLoods aan de Spijksedijk 28.

De maatschappij verandert. Om mee te komen moet je als bedrijf ook meebewegen, groeien en ontwikkelen. Dat vraagt om vooruit kijken en de regie pakken. Maar hoe neem je je medewerkers daarin mee? En hoe zet je communicatie op de juiste manier in?

Bij Avres zitten ze middenin een veranderingsproces, waarbij communicatie een grote rol speelt. Op maandag 9 oktober nemen zij het CPG mee in dit proces. Het communicatieteam van Avres geeft tijdens dit bedrijfsbezoek een kijkje achter de schermen en vertelt welke stappen tot nu toe zijn gezet.

Over Avres

Avres is een interessant Werk-Leerbedrijf waar ze mensen helpen met werk en geld. En bedrijven met sociaal ondernemen. Dat doen ze niet alleen voor Gorinchem, maar ook voor Molenlanden en Vijfheerenlanden. Met meer dan 700 medewerkers en zo’n 8 locaties is Avres een grote werkgever in de regio. Begin 2023 startten zij het Ambitiefonds, waarmee ze anderen willen stimuleren ook te helpen in de aanpak van maatschappelijke uitdagingen.

Aansluiten bij CPG

Het CPG wil inspireren, kennis delen en verbinden. Daarom organiseren we zo’n vijf keer per jaar events voor alle creativesin de marketing en communicatie die wonen of werken rondom Gorinchem. Het eerste event is altijd gratis, dus kom lekker sfeer proeven! Meld je aan via www.cpgorinchem.nl of neem contact op via programma@cpgorinchem.nl.

eigen foto