Spruitjescinema met Draak Dries in de herfstvakantie

Gepubliceerd op 8 oktober 2023 om 09:14

Het PeuterCafé van De LimonadeBrigade verzorgt op woensdagmiddag 18 oktober samen met de gemeente Gorinchem, de Bibliotheek AanZet en het Internationaal Filmfestival Gorinchem (IFFG) van 13:45 tot 15:00 uur Spruitjescinema met de kinderfilm: Draak Dries en de Vliegende Dokters.

Deze middag in de herfstvakantie leven de kleine, en grote, bezoekers mee met de avonturen van Draak Dries en De Vliegende Dokters. In dit grappige sprookje vormen prinses Annelies, ridder Joris en Draak Dries een vliegend doktersteam. Hun doel is om alle wezens in de omgeving te helpen: een zeemeermin met een zonnesteek, een eenhoorn met niet één, maar twee eigenwijze hoorns en een leeuw met een brullende verkoudheid.

Iedereen is welkom in de bibliotheek vanaf 13:45 uur. De film start om 14:00 uur en duurt tot circa 14:40 uur. Na afloop krijgen de kinderen limonade met iets lekkers en kunnen ze nog even spelen tot 15:00 uur. Voor de toegang wordt een kleine bijdrage gevraagd van €2,50 per bezoeker. Per kind is plaats voor maximaal 1 ouder of begeleider. De film is gericht op kinderen tussen de 4 en 6 jaar.

Spruitjes Cinema vindt plaats in de Bibliotheek AanZet aan de Groenmarkt 1 in Gorinchem op woensdag 18 oktober om 13.45 uur Meer informatie over het programma en tickets via de limonadebrigade.nl en iffg.nl.