Gratis toegangskaarten Timmerdorp voor kinderen uit een gezin met minimum inkomen

Gepubliceerd op 4 juni 2023 om 13:01

Ouders met een minimum inkomen kunnen dit jaar voor hun kinderen gratis toegangskaarten voor Timmerdorp krijgen. Zij kunnen 8 en 9 juni kaarten reserveren. Er zijn 200 gratis kaarten: gemeente Gorinchem zorgt voor 150 kaarten en een lokale ondernemer voor nog eens 50.

Kaarten reserveren

  • Donderdag 8 juni en vrijdag 9 juni kunt u kaarten reserveren bij de Speelgoedbank Gorinchem via een mail naar info@speelgoedbankgorinchem.nl
  • Bent u nog niet bekend bij de Speelgoedbank en heeft u een inkomen dat lager is dan 130% van de bijstandsnorm? Geef dit dan aan bij de reservering. De speelgoedbank bekijkt of u in aanmerking komt voor een gratis kaart.

Komt u op 8 juni bij de voedselbank om uw pakket op te halen? Dan kunt u de kinderen daar inschrijven en meteen de kaarten meenemen voor uw kind(eren). 

Kosten Timmerdorpkaarten terugvragen

Op zaterdag 10 juni om 10:00 uur start de kaartverkoop voor Timmerdorp bij de Speelgoedbank aan de Gasthuisstraat 34, Gorinchem. Als u dan een kaart koopt en een laag inkomen heeft, kunt u contact opnemen met Stichting Leergeld voor meer informatie over het terugvragen van de kosten.

Meer informatie

  • Op de website van Timmerdorp vindt u meer informatie over Timmerdorp. Daar kunt u zich ook nog aanmelden als vrijwilliger! 
  • Wilt u meer weten over de tis kaarten of over wat de Speelgoedbank Gorinchem voor u kan betekenen, kijk dan op de op de website Speelgoedbank Gorinchem
  • Stichting Leergeld zet zich in om kinderen uit gezinnen met een mininum inkomen mee te laten doen bij binnen- en buitenschoolse activiteiten. Lees meer op de website Stichting Leergeld

 »