Brakel-Herwijnen woensdag 12 juli vanaf 8.45 uur gestremd

Gepubliceerd op 11 juli 2023 om 13:07

Resultaten Burgerpeiling: prettig wonen in Gorinchem

De resultaten van de Burgerpeiling 2023 zijn bekend. Het beeld dat uit de peiling naar voren komt, is dat Gorcumers over het algemeen tevreden zijn over het wonen in de vestingstad en met hetgeen de gemeente voor hen betekent. Toch blijven er ook aandachtspunten. Die punten sluiten aan bij nieuw ontwikkeld beleid en al in gang gezette verbetertrajecten.

Lees meer »

Veilig blijven fietsen met Doortrappen!

Op maandag 2 oktober 2023 organiseert Gorinchem Beweegt een gratis fietstraining voor de oudere inwoners van Gorinchem. Ouderen fietsen graag, en willen graag blijven fietsen maar ze zijn ook kwetsbaar in het verkeer. Het programma Doortrappen wil ouderen helpen zo lang mogelijk veilig te blijven fietsen. Ook de gemeente Gorinchem heeft zich aangesloten bij Doortrappen. De gratis fietstraining op maandag 2 oktober is een onderdeel van het programma Doortrappen. 

Lees meer »

Wandel mee en ontdek de Gorcumse wijken

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 september wandelt gids Anika van der Kevie weer door twee wijken in Gorinchem. Ze start in de Lingewijk en Stalkaarsen. Het zijn de eerste twee in de reeks Kijk in je Wijk met SamenGorinchem wandelingen.

Lees meer »

Burendag

Gorinchem staat op het punt om Burendag 2023 te vieren, en de voorbereidingen zijn in volle gang. De wijkcoördinatoren van Gorinchem hebben de afgelopen dagen met enthousiasme pakketten uitgedeeld op diverse plekken in de stad om buurtbewoners te ondersteunen bij het vieren van deze bijzondere dag.

Lees meer »

Stroomstoring Beatrixziekenhuis verholpen

Op donderdagmiddag 21 september is in het Beatrixziekenhuis kort de stroom uitgevallen. De noodstroom trad direct in werking, waardoor patiënten en medewerkers niet in gevaar zijn geweest. Na ongeveer een uur werd de stroomstoring verholpen.

Lees meer »

Voedselbank Gorinchem roept op tot meer zichtbaarheid en steun voor mensen in nood

Bij de Voedselbank Gorinchem richt men de aandacht op een groep mensen die mogelijk hun hulp nodig heeft, maar om verschillende redenen aarzelt om contact op te nemen. De Voedselbank Gorinchem, gelooft dat niemand in onze stad honger hoeft te lijden of zich geïsoleerd hoeft te voelen. Daarom doen zij een oproep aan alle inwoners van Gorinchem om hen te helpen deze boodschap te verspreiden.

Lees meer »

Woensdag 12 juli is veer Brakel-Herwijnen na de ochtendspits vanaf 8.45 uur gestremd in verband met een reparatie. De reparatie zal naar verwachting tot omstreeks 17.00 uur duren. 

Ben je een regelmatig gebruiker van de pont? Met een pushbericht brengen we reizigers het snelst op de hoogte: dus download de gratis Riveer app en zet je meldingen aan.

Veer Brakel-Herwijnen woensdag 12 juli overdag gestremd i.v.m. een reparatie

Na de ochtendspits vanaf 8.45 uur op woensdag 12 juli stremmen we het veer Brakel-Herwijnen in verband met een reparatie. We zullen uiteraard berichten wanneer de reparatie achter de rug is en het veer Brakel-Herwijnen weer volgens dienstregeling in de vaart komt. De inschatting is dat het rond 17.00 dezelfde dag zal zijn.

Zet de pushmeldingen aan in de Riveer app. Dan ben je als reiziger het snelst gewaarschuwd wanneer er iets staat te gebeuren, er onverwacht iets gebeurt en ook wanneer het is opgelost. Kortom, snel op de hoogte van nieuws.

Woudrichem – Gorinchem als alternatief voor fietsers en voetgangers

Bij een stremming van Brakel-Herwijnen is het goed om te bedenken dat veer Woudrichem -Gorinchem een alternatief kan zijn voor scholieren en forenzen die normaal op de (brom)fiets bij Brakel-Herwijnen overvaren. Het abonnement of de rittenkaart van Brakel is tijdens een stremming op deze en alle andere ponten van Riveer geldig.


«   »