Veer langer gestremd

Gepubliceerd op 3 augustus 2023 om 10:56

Door een technische storing was Riveer genoodzaakt om de veerboot tussen Brakel en Herwijnen op dinsdagmiddag 1 augustus te stremmen. Het schip is naar de werf en de reparatie zal t/m 4 augustus duren. Vrijdag 4 augustus komen we in de loop van de dag met een update.

Met de Riveer App, ben je het snelste op de hoogte wanneer de veerdienst weer zal varen. Ben je een regelmatig gebruiker van de pont? Met een pushbericht brengen we reizigers het snelst op de hoogte: dus download de gratis Riveer app en zet je meldingen aan.

Veer is naar de werf voor reparatie

Dinsdag 1 augustus moest de veer Brakel-Herwijnen stremmen in verband met een storing. De reparatie is noodzakelijk en het schip is daarom naar de werf. Dit zal t/m vrijdag 4 augustus duren. Dat betekent dat er t/m vrijdag 4 augustus geen veerboot beschikbaar is tussen Brakel en Herwijnen. Excuses aan onze reizigers voor dit zeer ongewenste ongemak.

Zet de pushmeldingen aan in de Riveer app. Dan ben je als reiziger het snelst gewaarschuwd wanneer er iets staat te gebeuren, er onverwacht iets gebeurt en ook wanneer het is opgelost. Kortom, snel op de hoogte van nieuws.

Woudrichem – Gorinchem als alternatief voor fietsers en voetgangers

Bij een stremming van Brakel-Herwijnen is het goed om te bedenken dat veer Woudrichem -Gorinchem een alternatief kan zijn voor scholieren en forenzen die normaal op de (brom)fiets bij Brakel-Herwijnen overvaren. Het abonnement of de rittenkaart van Brakel is tijdens een stremming op deze en alle andere ponten van Riveer geldig.


«   »