Gorcum Sportinitiatief

Gepubliceerd op 5 augustus 2023 om 12:48

Een nieuw hoofdstuk in de sportgemeenschap van Gorinchem met de lancering van het vernieuwde Sportakkoord onderdeel van het Gorcums Sportinitiatief.

Deze initiatieven zijn ontworpen om spelbepalers te inspireren en te ondersteunen bij het ontwikkelen van projecten die bijdragen aan de vijf belangrijkste pijlers van het sportbeleid in Gorinchem. Iedereen wordt uitgenodigd om deel te nemen en aanvragen in te dienen om zo samen het lokale sportlandschap te versterken.

Om deel te nemen aan het Gorcums Sportinitiatief is er een gedetailleerd stappenplan en bijbehorende spelregels zijn te vinden op de officiële website van Gorinchem Beweegt: [https://www.gorinchembeweegt.nl/.../gorcums-sportinitiatief/]. Hier kunnen geïnteresseerden meer informatie vinden over het indienen van aanvragen, belangrijke data en richtlijnen om ervoor te zorgen dat hun inzending succesvol is. Neem vooral contact op met een van de Buurtsportcoaches om mee te denken met je aanvraag.

Aanvragen kunnen vanaf 1 augustus ingediend worden. De deadline voor het indienen van de 1e ronde aanvragen is 30 september 2023.


«   »