Afsluiting van de Expositie "Te land, ter zee en in de lucht"

Gepubliceerd op 1 september 2023 om 12:09

Op zondag 3 september is de afsluiting van de inspirerende expositie "Te land, ter zee en in de lucht" in Gorcums museum. Aanwezig is kunstenaar Nol Verhoef, wiens buitengewone werk de museumzolder vulde tijdens de expositie.. Het evenement vindt plaats tussen 13:00 en 17:00 uur.

Gedurende de looptijd van de expositie heeft kunstenaar Nol Verhoef  gewerkt aan de creatie van een kartonnen wereld op de zolder van het museum. Deze unieke creatie is een eerbetoon aan zijn vader en is verweven met het thema van vliegen, geïnspireerd door de vliegpogingen van zijn vader. 

Alle kunstwerken die gedurende deze tentoonstelling zijn gecreëerd, worden aangeboden aan nieuwe eigenaren of locaties. Deze werken kunnen in overleg met de kunstenaar kosteloos worden overgenomen. We vragen echter wel begrip voor het feit dat de kunstwerken pas aan het einde van de dag kunnen worden meegenomen, om alle bezoekers de kans te geven ze tot het laatste moment te bewonderen.

Kom langs, ontmoet kunstenaar Nol Verhoef, bewonder de kartonnen wereld en wellicht ontdek je een kunstwerk dat een speciale plek in jouw wereld verdient

een gedeelte van de zolder