Gorinchem nodigt inwoners uit om mee te denken over leefbaarheid voor ouderen

Gepubliceerd op 28 februari 2024 om 10:47

Bron: Gemeente Gorinchem

De gemeente Gorinchem, samen met woningcorporatie Poort6 en lokale zorgorganisaties, streven ernaar om Gorinchem een fijne woonplaats te laten blijven, ook voor mensen die ouder worden of meer ondersteuning of zorg nodig hebben. Om dit doel te bereiken, nodigen zij inwoners uit om deel te nemen aan een enquête die gericht is op het verbeteren van de leefbaarheid voor ouderen en mensen die extra zorg behoeven.

Door middel van deze enquête willen de gemeente Gorinchem, Poort6 en de zorgorganisaties inzicht krijgen in de behoeften en wensen van inwoners op dit gebied. Het doel is om concrete stappen te zetten om de leefomstandigheden voor deze doelgroep te verbeteren en te zorgen dat Gorinchem een inclusieve en ondersteunende gemeenschap blijft.

Inwoners worden uitgenodigd om deel te nemen aan de enquête door de korte vragenlijst in te vullen via de volgende link: https://bit.ly/48rmhgx. Daarnaast is er ook een geprinte versie van de vragenlijst beschikbaar bij de balies van de gemeente, Poort6, Rivas en Syndion. De enquête staat open tot 25 maart 2024.