Gratis toegangskaarten Timmerdorp voor kinderen uit een gezin met minimum inkomen

Gepubliceerd op 28 mei 2024 om 10:04

Ouders met een minimum inkomen kunnen ook dit jaar voor hun kinderen gratis toegangskaarten voor Timmerdorp krijgen. Gemeente Gorinchem zorgt voor 150 gratis kaarten. Voor deze kaarten kunt u op 6 juni terecht bij de Voedselbank Gorinchem.

Wat moet u doen voor gratis kaarten?

  • Komt u op 6 juni tussen 12.00 en 17.00 uur al bij de Voedselbank voor uw boodschappen? Dan kunt u dan de kaarten meteen ophalen. 
  • Heeft u een bericht gekregen van Stichting Leergeld of de Speelgoedbank? Dan kunt u op 6 jui tussen 17.00 en 19.00 uur terecht. U krijgt dan meteen de kaarten mee. 
  • Neem een ingevuld inschrijfformulier mee. Het inschrijfformulier vindt u op de website timmerdorpgorinchem.nl 

Zorg ervoor dat u alleen een kaart ophaalt als u zeker weet dat u er gebruik van maakt want het aantal gratis kaarten is beperkt.

Als u nog niet bekend bent bij Stichting Leergeld of de Speelgoedbank, maar wel een inkomen heeft dat lager is dan 130% van de bijstandsnorm, kunt u dit aangeven bij de Voedselbank. De Voedselbank bekijkt of u in aanmerking komt voor een gratis kaart.

Kaartverkoop

Timmerdorp is van 19 tot en met 23 augustus. Op zaterdag 8 juni van 10:00 uur tot 15:00 uur start de kaartverkoop bij het Gorcums Museum aan de Grote Markt 17. Als u een kaart koopt en een laag inkomen heeft, kunt u contact opnemen met Stichting Leergeld voor meer informatie over het terugvragen van de kosten. 

Meer informatie

  • Op de website van Timmerdorp vindt u meer informatie over Timmerdorp. Daar kunt u zich ook nog aanmelden als vrijwilliger!
  • Wilt u meer weten over de gratis kaarten of over wat de Speelgoedbank Gorinchem voor u kan betekenen, kijk dan o de website Speelgoedbank Gorinchem
  • Stichting Leergeld zet zich in om kinderen uit gezinnen met een laag inkomen mee te laten doen bij activiteiten. Lees meer op de website Stichting Leergeld