Jong JGZ organiseert webinars over opgroeien en opvoeden

Gepubliceerd op 12 oktober 2022 om 08:56

In november organiseert Jong JGZ twee gratis webinars voor ouders over opgroeien en opvoeden. Een webinar over motoriek bij 0-4-jarigen en een webinar over slaap in de basisschoolleeftijd. Ouders worden bijgepraat door ervaren professionals en kunnen live hun vragen stellen.

Motorische ontwikkeling bij jonge kinderen

Donderdag 3 november | 19.30-20.30 uur
Baby's en peuters leren in een rap tempo nieuwe vaardigheden aan zoals rollen, kruipen, loslopen en traplopen. Om ons heen horen we dat de motoriek van onze kinderen achteruitgaat. Waarom is motoriek zo belangrijk en hoe kun je jouw kind hierbij helpen? Ouders worden hierover bijgepraat door een jeugdarts en kinderfysiotherapeute. Ook krijgen ze handige tips & tricks mee die gelijk kunnen worden toegepast. In samenwerking met GGD ZHZ en PMC In Balans.

Sleep, eat, raise, repeat! Webinar over slaap in de basisschoolleeftijd

Vrijdag 4 november | 10.00-11.00 uur

Kinderen van 4 tot 12 jaar hebben nog veel slaap nodig. Een goede nachtrust is belangrijk voor hun ontwikkeling én humeur. Heeft jouw kind moeite met inslapen? Krijgt jouw kind te veel of juist te weinig prikkels op een dag, waardoor het minder goed gaat slapen? Wil je weten wat je hier als ouder aan kunt doen? Tijdens dit webinar nemen twee pedagogisch adviseurs ouders mee in hoe ze hun kinderen kunnen helpen beter te gaan slapen. In samenwerking met GGD ZHZ.

Meer info & aanmelden

Ga naar www.jongjgz.nl/webinars. Deelname is gratis. Kun je niet op 3 of 4 november? Meld je dan toch aan. Je ontvangt een link om het webinar terug te kijken.


«   »