Thema “Dagbesteding voor mensen met dementie” in Alzheimer Café

Gepubliceerd op 30 december 2022 om 10:05

Tijd: donderdag 12 januari

Wat kun je samen met je partner, vader of moeder, doen als hij of zij dementie heeft? Wat kun je doen als je op bezoek komt? Wat doe je als praten niet meer lukt? Zijn er speciale spellen voor mensen met dementie?

Op dagbesteding De Plataan komen een of meerdere dagen per week mensen met dementie samen. 

Medewerkers zullen op donderdagavond 12 januari te gast zijn in het Alzheimer Café. Zij  gaan vertellen over activiteiten die zij met de bezoekers van De Plataan ondernemen. Hoe activeer je het brein en waarom is dit belangrijk? Er zal op deze avond ook een activiteit met de zaal worden gedaan, net zoals deze plaatsvindt op De Plataan. 

Ook de activiteitenbegeleider van Huize Steijndeld zal aanwezig zijn om te vertellen over de activiteiten aldaar. Een casemanager Dementie  is aanwezig om op vragen in te gaan. Iedereen die te maken heeft met dementie is van harte welkom!

Er is een boekentafel, een pauze en ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen. Deelname is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren bellen met ouderenadviseur Suzanne Visser van het Sociaal Team via 06 50747205 of mailen naar suzanne.visser@meevivenz.nl. Of kijk op Alzheimer Café Gorinchem Drechtsteden en Alblasserwaard | Alzheimer Nederland (alzheimer-nederland.nl)

  • Alzheimer Café Gorinchem
  • Donderdag 12 januari 2023
  • Gemeenschapshuis De Bogerd, De Vries Robbéweg 100
  • Inloop 19.00 uur: de koffie staat klaar.

«   »