Workshops voor jong en oud

Gepubliceerd op 17 januari 2023 om 11:31

"Ik vertel" in Theater Peeriscoop

Ik Vertel is een serie workshops voor jong en oud waarbij je in duo’s (een jongere met een oudere) aan de slag gaat met het maken van een korte vertelling rondom het thema “ eenzaamheid” die vertelling wordt ook daadwerkelijk in het theater met publiek uitgevoerd tijdens een slotavond.

Het doel van de workshopreeks is om te verbinden, samen te werken en podiumervaring op te doen, maar gezamenlijk plezier staat voorop. We nodigen iedereen in Gorinchem graag uit om hieraan mee te doen. Je kunt je als duo aanmelden, bijvoorbeeld ouder - kind of een opa of oma met kleinkind, maar je mag je natuurlijk ook alleen inschrijven. Dan word je gekoppeld aan iemand die zich ook alleen heeft aangemeld.

Het publiek van deze voorstelling krijgt een avond  vol verschillende inzichten en bijzondere samenwerking te zien. Als een verhaal voor een duo goed werkt en succesvol blijkt, is er ruimte voor Spin Offs van hun verhaal in verschillende zorginstellingen/ op scholen.

Je kunt je aanmelden voor Ik Vertel als je tussen de 10 en 15 jaar oud bent of als je 65+ bent. Het is leuk om je aan te melden in duo's, bijvoorbeeld met een opa of oma of een van de kleinkinderen. Je kunt je natuurlijk ook alleen inschrijven en gekoppeld worden met iemand die zich ook alleen heeft aangemeld.

De workshops worden georganiseerd vanuit een samenwerking tussen de Bibliotheek AanZet Gorinchem en Theater Peeriscoop.

De workshops worden gegeven en begeleid door:
Fred Delfgaauw: theatermaker, stemacteur en oprichter theater Peeriscoop in Gorinchem.
Femke Bun: Music performance artist en dichter.

  • Start workshops: 18 februari
  • Vervolg: 4 maart, 18 maart, 8 april, 29 april (slotavond)
  • Tijdstip: zaterdagmiddag van 13:00 tot 16:00 uur
  • Deelname is gratis
  •  Aanmelden en/of meer informatie: top@peeriscoop.nl

«   »