Workshop ‘Het geheime ingrediënt’

Gepubliceerd op 11 februari 2023 om 10:12

Rivas ledenorganisatie organiseert een workshop over gezonde voeding. Tijdens deze workshop komen deelnemers meer te weten over ingrediënten die goed zijn voor de gezondheid en zelfs ziekten kunnen voorkomen. Tijdens een proeverij van zoete en hartige hapjes moeten deelnemers raden welk gezond ingrediënt er in het hapje verwerkt is. 

Ook horen deelnemers wat de laatste voedingstrends en de grootste fabels over afvallen zijn. De workshop vindt plaats op dinsdag 21 maart in Gorinchem.

De workshop wordt gegeven door Naomi de Jong, diëtist bij Rivas Zorggroep. Naast dieetbegeleiding geeft zij kookworkshops en voedingsvoorlichting. Zij is medeauteur van de kookboeken “De gezonde eter-natuurlijk samen koken” en “Gezonde wereldgerechten“.

Aanmelden voor de workshop

De workshop vindt plaats op dinsdag 21 maart 2023 van 19.30 tot 21.00 uur in Woonzorgcentrum Bannehof, Voermanstraat 169 in Gorinchem. Deelname aan deze avond kost € 5,- voor leden van Rivas. Niet-leden betalen € 10,-. Dit is inclusief koffie en thee en een receptenboekje. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website www.rivas-ledenorganisatie.nl

Foto: diëtist Naomi de Jong


«   »