Maandelijks vragenuurtje jeugdverpleegkundige JongJGZ

Gepubliceerd op 16 februari 2023 om 08:53

Vrijdag 24 februari komt Yvonne van Alphen van JongJGZ (JJGZ) naar de Ouder-Kind-Inloop in Wijkcentrum Rozenobel om allerlei vragen die ouders kunnen hebben over hun jonge kinderen te beantwoorden. Dit vragenuurtje zal vanaf februari maandelijks plaatsvinden in de Ouder-Kind-Inloop. 

Zoals jullie weten werkt het consultatiebureau (onderdeel van JJGZ) al samen met het PeuterCafé. Vanuit deze samenwerking is het idee ontstaan om ook een laagdrempelig vragenuurtje tijdens de Ouder-Kind-Inloop te creëren.

Yvonne is sinds 2019 werkzaam als jeugdverpleegkundige op het consultatiebureau in Gorinchem. Naast haar werkzaamheden als jeugdverpleegkundige is zij moeder van een zoon van 3 jaar en een zoontje van 7 maanden. In de avonduren vindt zij haar rust en ontspaning in haar hobby ‘haken’.

Vanaf 24 februari zal Yvonne van Jong JGZ, één keer per maand aanwezig zijn van 10:00 tot 11:00 uur. Gedurende dit uurtje kunnen jullie allerlei vragen stellen die betrekking hebben op jullie kindje. Dit kan bijvoorbeeld gaan over slaapproblemen, zindelijk worden, de peuterpuberteit, bezoek aan de peuteropvang, de spraaktaalontwikkeling van je kind of net waar je op dat moment mee zit of behoefte aan hebt. Yvonne kijkt er naar uit om jullie binnenkort te zien en te spreken.

Wil je andere ouders ontmoeten, opvoedtips uitwisselen of vriendschappen sluiten? Kom dan samen met je kind naar de Ouder-Kind Inloop! De gastvrouw van de LimonadeBrigade beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante onderwerpen en zijn er leuke activiteiten (meedoen is niet verplicht; gewoon komen spelen mag altijd).

De Ouder-Kind Inloop is elke vrijdagochtend van 9:30 tot 11:30 uur in Wijkcentrum Rozenobel, gevestigd aan het Dukatenplein 2 te Gorinchem. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.


«   »