ReumaNederland Collectecomité Gorinchem Zoekt

Gepubliceerd op 6 maart 2023 om 09:26

In de week van 20 tot en met 25 maart is het weer de jaarlijkse collecteweek van ReumaNederland. Na een heel mooi collecte resultaat in 2022 (€4700) zijn de Gorinchemse organisatoren weer op zoek naar collectanten en ook wijkhoofden (coördinatoren) die het huidige team willen ondersteunen in verschillende buurten in Gorinchem. 

Vind je het leuk om in je eigen buurt een straatje te lopen (ongeveer 1 uurtje, maar meer mag ook), of ben je bereid een collectebus in je winkel, op je werk, of (sport)club te plaatsen, of ambieer je een rol als coördinator van een aantal collectanten in jouw omgeving, laat het ons weten! 

Reuma remt het dagelijks leven van meer dan 2 miljoen Nederlanders. Zoveel mensen die wel willen maar niet moeiteloos kúnnen meedoen in onze maatschappij. Mensen met chronische pijn, vermoeidheid en fysieke beperkingen die door reuma niet vrijuit kunnen leven, werken en bewegen. De impact die reuma vandaag de dag nog steeds heeft mogen we niet accepteren. Door te helpen collecteren strijdt u mee tegen de rem van reuma.

Geïnteresseerd of vragen?

Neem contact op met de Gorinchemse collecte organisatoren Lia Hazen en Patrick Wouters, bereikbaar via reumacollecte.gorinchem@gmail.com


«   »