Huisartsenpraktijk Schulte zoekt een opvolger!

Gepubliceerd op 13 maart 2023 om 12:55

Huisarts Albert-Jan Schulte is op zoek naar een opvolger. Na zo'n 32 jaar altijd klaar stond voor zijn patiënten gereed. Hij was opvolger van huisarts Bloembergen die in 1991 afscheid nam van zijn patiënten nadat hij 34 jaar lang als dokter had gewerkt.

Huisarts Schulte begon hij op de Appeldijk met zijn praktijk. De praktijk groeide uit tot Stadspraktijk Schulte en verhuisde naar een pand in de Robberstraat waar met meer collega's wordt gewerkt.

Nu gaat hij dus afscheid nemen en is op zoek naar een opvolger voor zijn geweldig mooie praktijk in de mooiste Vestingstad van Nederland. Een moderne praktijk met traditionele normen waarden voor de patiënt. Zijn opvolger kan rekenen op een praktijk met zo'n 3300 loyale patiënten.

Albert-Jan Schulte is op zijn LinkedIn account al druk bezig om zijn praktijk aan te prijzen. Met de slogan "Zeg 'ns jAAA!" probeert hij jonge huisartsen naar Gorinchem te bewegen.

Je zei al ‘ns eerder ‘JAAA!’ tegen het allermooiste beroep dat er is. Jij bent tenslotte huisarts. En niet zomaar één. Jij bent die gepassioneerde huisarts waarbij de intrinsieke motivatie door de aderen stroomt. Gericht op de mens, niet op de regeltjes. Waarbij aanpakken in het bloed zit. Altijd positief én betrokken. Jij bent een huisarts met ambitie. Medisch ondernemen en een stadspraktijk overnemen? Zeg ‘ns JAAA!, vraagt hij op de website en gebruikt daarbij opvallende illustraties.  

Zijn oude patiënten zullen hem gaan missen, maar zullen hem zeker gunnen dat hij van meer vrije tijd gaat genieten.

Meer weten? Kijk dan hier.


«   »