Gorinchem Gezond Lifestylemarkt

Gepubliceerd op 23 juni 2022 om 10:26

Gorinchem maakt zich sterk voor een gezond leven voor alle inwoners in de stad: Gorinchem Gezond. Samen met maatschappelijke partners, ondernemers, professionals vormen wij het netwerk van Gorinchem Gezond.

Vanaf maandag 27 juni is er de Gorinchem Gezond Week. Een week waarin voeding, bewegen, ontspanning, slaap, zingeving en het sociale leven centraal staan.

Om onze inwoners te laten ervaren dat een stap richting een gezonde(re) leefstijl voor iedereen mogelijk is. Gorinchem Gezond helpt om gezonde keuzes makkelijker te maken.

WKS2 (Wijnkoperstraat 2), de Vitamine Kantine, het Meezingcafe, gewichtscoach Marijke, FysioPP en Gorinchem Beweegt nodigen je in de Kick-Off week van harte uit bij de Lifestylemarkt op donderdag 30 juni.

Dé manier om te proeven aan de mogelijkheden voor een gezonde leefstijl! Neem een kijkje en ervaar verschillende manieren om hieraan te werken. Welke manier spreekt jou aan?

  • IJsbad workshop; controle winnen over je lichaam in het ijskoude water met een korte ademhalingsoefening die je hierbij helpt (12.30-14.00 uur, trek je zwemkleding aan)
  • Yoga try-out om 11.00 uur
  • Eindelijk weer eens fietsen op de Bliekenbike, voor wie niet meer ‘gewoon’ kan fietsen (11.00-13.00 uur)
  • Moestuintje maken
  • En nog veel meer!

  Waar?

  Donderdag 30 juni van 11.00 – 14.00 uur
  Wijnkoperstraat 2, Gorinchem

  * aanmelden is niet nodig


  «   »