Officiële opening Ellesie Vrouwenkliniek in Gorinchem

Gepubliceerd op 6 juli 2022 om 11:24

Na een periode van verbouwing, inrichting en de opstart van patiëntenzorg opende Ellesie Vrouwenkliniek op 30 juni officieel haar deuren aan de Edisonweg in Gorinchem.

Ellesie Vrouwenkliniek is in 2020 van start gegaan in Boxmeer en nu opent een tweede locatie in Gorinchem haar deuren. Aan de Edisonweg zijn er diverse behandelruimtes ingericht zodat vrouwen direct poliklinisch behandeld kunnen worden voor hun klachten. Els van Doorn, gynaecoloog en medisch hoofd van Ellesie vertelt: ‘’Wij bieden gynaecologische zorg aan vrouwen van alle leeftijden. Of het nu gaat om menstruatieproblemen, overgangsklachten, vragen over anticonceptie of een afwijkend uitstrijkje. ‘’ (Meer tekst onder foto)

Zelf bestaat Ellesie ook uit een team van vrouwelijke artsen en verpleegkundigen. Els: ‘’We herkennen de klachten van patiënten uit onze eigen ervaringen als vrouw. Patiënten vinden het vaak prettig om hun verhaal kwijt te kunnen aan iemand die ze begrijpt en weet wat klachten met je kunnen doen. Het betekent nogal wat als iemand vanwege hevige menstruaties niet goed functioneert op het werk of op school. Of dat je vanwege overgangsklachten jezelf iedere dag onprettig of somber voelt. Dat kan anders. Dat moet anders.

Je hoeft niet rond te blijven lopen met klachten. Plan, met een doorverwijzing van je huisarts op zak, gerust een afspraak in bij onze kliniek. Zeker nu de corona besmettingen weer oplopen kun je bij ons als gespecialiseerde kliniek vaak sneller terecht. Je kunt je zorgkosten – net zoals in een ziekenhuisgewoon declareren bij de zorgverzekeraar.’’


«   »