De MantelzorgMarkt 2023

Gepubliceerd op 29 mei 2023 om 11:41

Een prachtig initiatief georganiseerd vanuit de Gemeente Gorinchem onder het genot van een hapje en een drankje kon men in gesprek gaan met zorgaanbieders of andere hulpverleners. Het doel van deze ontmoetingen was dat mensen de organisaties leerde kennen en zo de nodige en gerichte informatie kon inwinnen. De informatie die een mantelzorger kan helpen en ondersteunen bij het geven of gaan gegeven van mantelzorg.

De Voedselbank Gorinchem ging ook met een aantal mensen in gesprek, over de toelatingcriteria en over hoe men zich kan aanmelden. Wij lieten vanuit onze "kraam" een groot gedeelte van de producten zien wat klanten bij ons ontvangen aan wekelijkse (aanvulling) op de boodschappen.

Verder was het voor de Voedselbank Gorinchem zelf een middagje van netwerken en in gesprek te gaan met de andere organisaties, leuk om een gezicht te hebben wie er bij de organisaties werken.

Ook de mantelzorgcoördinatoren van het mantelzorgsteunpunt waren aanwezig om vragen te beantwoorden. Met een goed georganiseerde catering en een warme zo'n werden de bezoekers hartelijk ontvangen.


«   »