Fortes festival 2023 "Life is a pARTy"

Gepubliceerd op 2 juni 2023 om 08:51

2 en 3 juni

In de maand van iktoon wordt ook het Fortes festival weer gehouden. Fortes Festival geeft getalenteerde jongeren van diverse middelbare scholen uit Nederland een podium. Ook laten studenten van verschillende kunstopleidingen hun talent zien: een mooi voorbeeld voor onze jonge artiesten om naar toe te groeien!

Wat je kunt verwachten is een bruisend festivalterrein waar veel te zien en te beleven is. Luister naar startende bandjes en DJ’s. In de theaterwagens pakken cabaretiers de kans voor een try-out van hun programma en worden diverse theateracts uitgevoerd, maar ook singer songwriters hebben hier een mooie plek. Daarnaast kun je luisteren naar diverse jonge schrijvers die hun verhalen delen.

(meer tekst onder foto)

Fortes Festival laat zien dat jongeren en cultuur van grote waarde zijn. Opleidingen als de Koningstheateracademie en de Havo voor Muziek en Dans (HMD Rotterdam) werken graag mee om te laten zien dat je je vanuit passie verder kunt ontwikkelen. Lokale en regionale ondernemers zorgen voor de zoete en hartige omlijsting in de vorm van foodtrucks.

Het festivalterrein en het ‘Jongerenpodium aan de Dijk’ in 2022 werden  maar liefst twee dagen lang bezocht door meer dan 3000 bezoekers.

Video en foto's: GP-buro / GP-TV


«   »