Zorro de Musical een adembenemende ervaring

Gepubliceerd op 6 juni 2023 om 09:20

Bron: Theatergroep Manteau

Zorro de Musical, afgelopen weekend uitgevoerd door Theatergroep Manteau  in het Energiehuis in Dordrecht, was een spetterende knaller die het publiek betoverde met zijn geweldige cast en indrukwekkende uitvoering. 

De zangkwaliteit van de cast was simpelweg prachtig. Van de hoofdrollen tot het ensemble, Het publiek werd getrakteerd op krachtige solo’s, ontroerende duetten en indrukwekkende ensemblestukken. De cast wist de juiste emoties over te brengen en bracht de nummers tot leven met hun bijzondere zangtalent. Musical Director Michel de Valk kan trots zijn op dit resultaat.

Anneloes Meijer schitterde als Luisa, met haar betoverende podium aanwezigheid en krachtige zangtalent. Francesco Daniel bracht de legendarische Zorro tot leven met zijn mix van kracht en kwetsbaarheid, en zijn energieke uitvoeringen en zijn zangkwaliteiten. Nathalie Diender bracht Inez tot leven met haar gracieuze uitstraling en expressieve optreden, terwijl Sonny Monster het publiek vermaakte met zijn hilarische vertolking van Garcia. Ralph Wildeman zette een overtuigende en angstaanjagende Ramon neer met zijn intense uitstraling.

(meer tekst onder foto)

foto: Bambaleo - Monique Hoffman

De regie van Zorro de Musical door regisseur Sharon Slachter was strak en doordacht, waardoor het verhaal op meeslepende wijze werd verteld. Het decor en de choreografie waren adembenemend, en de belichting en geluidseffecten voegden een magische sfeer toe aan de voorstelling. Het script bood een mix van avontuur, romantiek en opwinding, en de song op muziek van de Gipsy Kings waren absoluut fantastisch. Ze raakten diep en brachten de emoties van de personages op een prachtige manier over.

De combinatie van de bijna professionele cast, de strakke regie, het adembenemende decor en de meeslepende choreografie zorgde ervoor dat Zorro de Musical een onvergetelijke theaterervaring was. Het publiek werd meegesleept van begin tot eind en genoot van elke minuut. Theatergroep Manteau heeft met deze productie echt iets bijzonders neergezet.

We kijken uit naar de nieuwe productie A Christmas Carol in december van dit jaar. 


«   »