Boost voor het Nachtleven in Gorinchem

Gepubliceerd op 10 juni 2023 om 09:20

Op 24 juni 2023 zullen vier enthousiaste vrienden de tweede editie van het house- en techno-evenement "LINKSVOOR" organiseren in club Senz.

Met het doel om het nachtleven nieuw leven in te blazen en de lokale muziekscene te vieren, belooft LINKSVOOR een bruisende avond vol dansbare beats en plezier te worden.

Het idee voor LINKSVOOR ontstond tijdens een periode waarin het nachtleven van Gorinchem op een laag pitje stond en het verlangen naar een levendige uitgaansscene hoog was. Gedreven door hun liefde voor muziek, de jonge generatie en hun stad, besloten twee gepassioneerde dj's, tevens mede-oprichters van LINKSVOOR, dit initiatief te starten. Ze willen een podium bieden aan zowel opkomende als bekende lokale dj's, en bezoekers laten genieten van dansbare house- en technomuziek.

Club Senz, gelegen naast het populaire poolcentrum De Munt, zal dienen als het decor voor het evenement. Met zijn moderne uitstraling en uitstekende geluidssysteem biedt de club de ideale ambiance voor een nacht vol dans en plezier. De organisatoren zijn ervan overtuigd dat deze locatie het volledige potentieel van LINKSVOOR zal benutten en de stad in beweging zal zetten.

"Met LINKSVOOR willen we niet alleen het nachtleven nieuw leven inblazen, maar ook een platform creëren waar lokale dj's hun talent kunnen tonen en de stad kunnen laten zien wat ze in huis hebben," aldus een van de organisatoren. "Gorinchem heeft zoveel te bieden op het gebied van muziek en cultuur, en wij willen die diversiteit vieren en promoten."

De naam LINKSVOOR is gebaseerd op een uitspraak uit het uitgaansleven. Linksvoor staat bekend als de bekendste en gezelligste plek van elk festival en feest, waar de muziek het beste klinkt en iedereen het meest losgaat. Met de kaartverkoop voor de tweede editie van LINKSVOOR in volle gang, wordt verwacht dat dit evenement opnieuw een groot succes zal worden.

Voor iedereen die het nachtleven van Gorinchem een warm hart toedraagt, is LINKSVOOR hét evenement om naar uit te kijken. Met zijn unieke concept en toewijding aan de lokale scene, markeert dit initiatief een stap in de goede richting om het nachtleven van Gorinchem nog bruisender te maken. 


«   »