Nieuwe locatie voor Veteranen

Gepubliceerd op 4 juli 2023 om 12:01

foto vlnr: Kees Donker, Ronald Wentink, burgemeester Melissant en generaal Paul Hoefsloot

Het Veteranencafé Gorinchem e.o. is geopend op de nieuwe locatie "De Bunker". De opening was een groot succes met een fantastische opkomst van veteranen, thuisfront en betrokkenen. De burgemeester van Gorinchem, Reinie Melissant-Briene, en de directeur van het Nederlands Veteraneninstituut, Generaal Paul Hoefsloot, hielden inspirerende toespraken

Het bestuur van de stichting Veteranen Vesting Gorcum bedankte alle aanwezigen en ontving een cheque van €500,- van de gemeente, samen met de kosten voor het officieel vastleggen van de stichting bij de notaris. Dit onverwachte cadeau zal de stichting helpen bij de opstartkosten.

Er werd dankbaarheid geuit en stap voor stap zal de stichting worden uitgebouwd om veteranen, geüniformeerde beroepen, thuisfront en betrokkenen te ondersteunen. Daarnaast zal de stichting ook een positieve rol spelen in samenwerkingsverbanden voor de gemeenschap.

Er waren ook persoonlijke cadeaus meegebracht voor de openingsdag. Het volgende veteranencafé is gepland op zaterdag 5 augustus, waar een rondleiding over de Vesting van Gorinchem zal plaatsvinden voordat het Veteranencafé begint.

Bron en foto's: Veteranen Vesting Gorcum


«   »