Nieuwe website voor Voedselbank

Gepubliceerd op 5 juli 2023 om 11:21

De Voedselbank Gorinchem heeft een nieuwe website gelanceerd die gemakkelijk in gebruik is voor nieuwe klanten, donateurs, vrijwilligers en andere geïnteresseerden. De nieuwe website is overzichtelijker en zeer gebruiksvriendelijk, wat een grote aanwinst is voor de Voedselbank.

Het realiseren van deze nieuwe website was mogelijk dankzij de hulp van Bureau Peppr. De eerste gesprekken over het bouwen van de website vonden plaats in januari, waarbij alle aspecten uitvoerig werden besproken, zoals het lettertype, de kleuren, de indeling en de informatie die beschikbaar zou zijn. Het bleek een complex proces met veel aspecten waar rekening mee gehouden moest worden.

De Voedselbank Gorinchem is enorm dankbaar voor de tijd en het meedenken van Bureau Peppr. Ze hebben fantastisch werk verricht om de Voedselbank online nog zichtbaarder te maken in Gorinchem. Het eindresultaat van de website is prachtig en de Voedselbank is hier zeer dankbaar voor.

Vanaf nu zal de online communicatie van de Voedselbank Gorinchem iets anders verlopen. Hoewel ze iedereen op de hoogte zullen blijven houden van nieuws en ontwikkelingen via sociale media, zullen de volledige berichtgeving en meer informatie te vinden zijn op de website.

Neem gerust een kijkje op de nieuwe website van de Voedselbank Gorinchem: www.voedselbankgorinchem.nl.


«   »