Leerkrachten van CBS De Tamboerijn kiezen voor donaties aan Stichting Jarige Job tijdens jaarlijks juffen- en meestersfeest

Gepubliceerd op 6 juli 2023 om 09:31

Afgelopen dinsdag vierden de leerkrachten van CBS De Tamboerijn hun verjaardagen op een bijzondere manier. Tijdens het jaarlijkse juffen- en meestersfeest besloten zij om geen persoonlijke cadeaus te ontvangen, maar in plaats daarvan te doneren aan Stichting Jarige Job. Deze stichting zorgt ervoor dat kinderen in minder draagkrachtige gezinnen ook een volwaardig verjaardagsfeest kunnen vieren. Het feest omvat onder andere slingers, cadeautjes en traktaties.

Om geld in te zamelen voor dit goede doel, werd er een sponsorloop georganiseerd waaraan alle leerlingen deelnamen. Na het toezingen van de leerkrachten gingen de eerste groepen van start. Vol enthousiasme renden de kinderen over de Gorinchemse vestingwal om zoveel mogelijk stempels te verzamelen. Het evenement zorgde voor een geweldige sfeer van samenhorigheid en betrokkenheid.

Hoewel de sponsorbijdragen nog steeds via een tikkie-code kunnen worden overgemaakt in de komende dagen, is er nu al een hoopvolle tussenstand van ruim €800,- bereikt. Dit bedrag zal een waardevolle bijdrage leveren aan Stichting Jarige Job, waardoor nog meer kinderen de kans krijgen om hun verjaardag op een bijzondere manier te vieren.

Meer informatie over Stichting Jarige Job is te vinden op hun website: https://stichtingjarigejob.nl. Voor meer informatie over CBS De Tamboerijn, een Vreedzame School, kun je terecht op hun website: www.tamboerijn.nl 

foto: Tamboerijn


«   »