Geke Hekman nieuwe coördinator VVV Gorinchem

Gepubliceerd op 24 juli 2023 om 11:21

Met ingang van 1 juli 2023 heeft Gorinchem Citymarketing de exploitatie van VVV Gorinchem formeel overgenomen van Dordrecht Marketing & Partners. Na ruim 19 jaar het gezicht van de VVV te zijn geweest, heeft Marion Levering ervoor gekozen niet mee te gaan naar de nieuwe organisatie. Haar rol als coördinator is per 18 juli overgenomen door Geke Hekman.

Geke woont in Gorinchem en is moeder van 2 (uitwonende) dochters. Ze was 27 jaar werkzaam als Personal Travel Agent in de reisbranche. “Van uitgaand toerisme naar inkomend toerisme is een andere invalshoek, maar wel een hele leuke waar parallellen zijn. Met veel plezier en vol trots kijk ik ernaar uit om de stad Gorinchem te mogen promoten.”

Geke Hekman

VVV in eigen beheer doorontwikkelen

De VVV ontvangt nu ca. 30.000 bezoekers per jaar en dat aantal groeit nog steeds. Bezoekers kunnen er terecht voor toeristische informatie, een gratis plattegrond van de vesting, fiets- en wandelroutes, Gorcumse souvenirs, cadeaukaarten of een fiets huren. Daarnaast verzorgt de VVV rondleidingen, torenklimmen en reserveringen voor bijvoorbeeld een rondvaart met stoomsleepboot Jan de Sterke. Deze activiteiten gaan
ongewijzigd door.

Directeur Raymond Smits-van Waesberghe: “Het aantal bezoekers aan Gorinchem neemt toe. Op termijn willen we ook (groeps)dagtochten gaan uitvoeren en we hebben de ambitie om meer internationale riviercruisepassagiers een mooi programma in Gorinchem aan te bieden. Samen met het betrokken team van medewerkers en vrijwilligers willen
we de VVV-activiteiten verder doorontwikkelen. Daarnaast werken we samen met het Gorcums Museum aan een nog betere ontvangst van alle bezoekers aan onze stad. Daarom hebben we besloten de lijntjes kort te houden en het VVV team binnen de organisatie van Gorinchem Citymarketing op te nemen.”


«   »