Verbouwing afdeling Radiologie

Gepubliceerd op 1 augustus 2023 om 13:20

Van mei tot en met oktober dit jaar wordt apparatuur op de afdeling radiologie vervangen. Dat zijn onder andere de bucky’s (voor het maken van röntgenfoto’s), CT-scanner en de MRI-scanner.

Wat merkt u hier van? 

  • De wachttijden voor het maken van een röntgenfoto kunnen oplopen, omdat er minder apparaten beschikbaar zijn. Dit geldt niet voor spoedpatiënten.
  • Van 3 juli tot 3 september worden er geen röntgenfoto’s gemaakt in de Lingepolikliniek in Leerdam. U kunt dan terecht in het Beatrixziekenhuis in Gorinchem.
  • Voor sommige CT-onderzoeken sturen wij patiënten door naar het Albert Schweitzer ziekenhuis, omdat de onderzoeken niet in het Beatrixziekenhuis uitgevoerd kunnen worden. Uw dokter informeert u hierover als dit voor u geldt.
  • Van 18 juli tot 28 augustus wordt de MRI-scanner vernieuwd. Daarom staat er in deze periode tijdelijk een MRI-bus aan de voorkant van het ziekenhuis. Heeft u in deze periode een MRI-onderzoek? Meld u dan eerst op de afdeling radiologie. Een medewerker verwijst u naar de tijdelijke wachtruimte.

Men probeert de overlast te beperken.

foto: Rivas


«   »