Hulp voor pakjesavond

Wat een geweldig idee voor woensdagmiddag, 29 november,  in de BibliotheekAanzet aan de Groenmarkt. Hulp bij surprises en gedichten maken. 

Lees meer »

Verloskundige Martine over herstellen na je bevalling

Op vrijdagochtend 1 december van 9.30 tot 11.30 uur bezoekt verloskundige Martine Kroeze van Verloskundige Praktijk Gorinchem de Ouder Kind Inloop in Wijkcentrum Rozenobel. Ouders kunnen deze ochtend met haar in gesprek over al hun vragen rondom het herstel na een bevalling en het herstel van de bekkenbodem.

Lees meer »

Wethouder Attie Mager bezoekt het Junior College

Op vrijdag 24 november sloot het Junior College het kernconcept over ‘Onze stad Gorinchem’ af. Zoals bij iedere kernconceptsluiting kwamen alle ouders, opa’s en oma’s kijken wat de leerlingen allemaal geleerd hebben! Aan het begin van het kernconcept ontvingen de leerlingen opdrachten van de loco-burgemeester. 

Lees meer »

Vier de Feestdagen Duurzaam met Het Goed

Terwijl Sint en Piet voet aan wal hebben gezet in Nederland en de eerste schoenen al zijn gevuld met verlanglijstjes, is het tijd om dit jaar een duurzame koers te varen. Help Sinterklaas een handje en omarm de charme van tweedehands cadeaus door te shoppen bij Kringloopwarenhuis Het Goed in Gorinchem.

Lees meer »

Portugal bestelt Multi-Purpose Drone Carrier bij Damen

De Portugese marine heeft Damen Shipyards Group gecontracteerd voor het ontwerp, bouw en uitrusting van een ultramodern Multi-Purpose Vessel. Het contract werd ondertekend door admiraal Jorge Pires, directeur schepen, en Jan-Wim Dekker, chief commercial officer van Damen Shipyards Group. 

Lees meer »

Opvolging voor Huisarts Schulte

Na een toegewijde dienst van 32 jaar als de huisarts, neemt Huisarts Schulte binnenkort afscheid. Gedurende deze tijd heeft hij met passie en toewijding gezorgd voor de gezondheid van zijn patiënten, waarbij hij de erfenis voortzette van zijn voorganger, de geliefde huisarts Bloembergen. De huisarts met de rode Lelijke Eend.

Lees meer »

Maandelijks Repair Café in Buurtkamer Stalkaarsen

Zaterdag 1 december is het de laatste maal dit jaar dat er weer een Repair Café gehouden wordt in de buurtkamer Stalkaarsen. Ook nu zullen de deskundige reparateurs van 10.00 tot 12.00 uur paraat staan om kleine reparaties uit te voeren, handige tips te delen en u te voorzien van een heerlijke kop koffie

Lees meer »

Terugdringen van Roken en Vapen bij Jongeren

Het Fortes Lyceum organiseert op maandag 27 november een cruciale informatie-avond gericht op het terugdringen en voorkomen van roken en vapen onder jongeren. Deze avond is speciaal bedoeld voor ouders en zal diepgaand ingaan op het gebruik van vapes in Gorinchem en de aanzienlijke risico's die dit met zich meebrengt voor jongeren.

Lees meer »