Reptielen in de Bieb

Gepubliceerd op 6 juli 2023 om 10:23

Op woensdag 9 augustus organiseert de bibliotheek in samenwerking met Exotus Serpenti een spannend en leerzaam evenement: "Durf jij mij vast te houden?" Medewerkers van Exotus Serpenti zullen acht reptielen meebrengen naar de bibliotheek. Ze zullen interessante informatie delen over deze fascinerende dieren en daarna krijg je zelfs de kans om ze te aaien of vast te pakken. Durf jij het aan?

Deze unieke gelegenheid biedt een geweldige kans om meer te leren over reptielen en persoonlijk kennis te maken met deze bijzondere wezens. Het team van Exotus Serpenti is goed getraind en zal ervoor zorgen dat de interactie met de reptielen veilig en leerzaam is.

Deelname aan dit evenement is gratis, maar het is wel nodig om je van tevoren aan te melden. Dit kun je doen via de website van de bibliotheek: [link naar de aanmeldingspagina]. Zorg ervoor dat je je plekje reserveert, want er is mogelijk een beperkt aantal beschikbaar.

Het evenement vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur, en belooft een ochtend vol avontuur en ontdekking te worden. Het is een uitstekende gelegenheid voor zowel kinderen als volwassenen om meer te weten te komen over reptielen, hun eigenschappen en hun leefomgeving.