Ontdek de Vesting Gorinchem tijdens een rondwandeling en geniet van het Veteranencafé

Gepubliceerd op 1 september 2023 om 11:31

Op zaterdag 2 september 2023 wordt er weer een gezellige bijeenkomst georganiseerd voor veteranen en belangstellenden in "DE Bunker", Vijfde Uitgang 3-5, 4201 XH Gorinchem. Tussen 14:00 en 17:00 uur bent u van harte welkom om deel te nemen aan het Veteranencafé. Maar dat is niet alles! Tevens wordt u de unieke kans geboden om de prachtige vestingstad Gorinchem te verkennen tijdens een boeiende rondwandeling.

De vesting-rondwandeling zal plaatsvinden van 13:00 tot 15:00 uur en wordt begeleid door Hugo Ouwerkerk, lid van de werkgroep Vesting Gorinchem. Laat u meenemen over de historische vestingwallen terwijl onze ervaren vestinggids u onderdompelt in de fascinerende geschiedenis van Gorinchem als vestingstad.

Na deze verrijkende ervaring kunt u tot 17:00 uur gezellig napraten en samenkomen in het Veteranencafé in "DE Bunker".

Om deel te nemen aan de rondwandeling vragen wij u vriendelijk om u vóór 31 augustus aan te melden via veteranencafe@gmail.com of telefonisch via 0628124374 (Ronald).

Foto: GP-buro - Dalemwal

  • Dit evenement wordt georganiseerd door de stichting i.o. "Veteranen Vesting Gorinchem" en staat open voor veteranen, actief dienende- en gewezen militairen, politie-, brandweer-, ambulancepersoneel, personeel van overige geüniformeerde diensten en andere belangstellenden. U bent van harte welkom om uw partner en/of gezin mee te nemen.