Donatie van Vega-cadeaukaarten aan Voedselbank Gorinchem

Gepubliceerd op 2 november 2023 om 11:25

De Vega-cadeaukaarten van de @postcodeloterij zijn weer in omloop en kunnen dit jaar opnieuw gedoneerd worden aan de Voedselbank Gorinchem. Heb je zo'n kaart ontvangen en ben je bereid om deze te schenken aan de Voedselbank? Zij verwelkomen je gulle gebaar met open armen.

Het stelt de Voedselbank in staat extra voedingsmiddelen aan te schaffen voor degenen die dit het hardst nodig hebben.

Belangrijk: Voordat je de Vega-cadeaukaart aan ons overhandigt, dien je deze eerst zelf te activeren. Dit is een vereiste stap om ervoor te zorgen dat de kaart geldig is.

Om de donatieprocedure zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we verschillende inleverpunten verspreid over Gorinchem gerealiseerd. Op deze manier hopen we net als voorgaande jaren een aanzienlijk aantal kaarten te verzamelen.

Samengevat, als je de Vega-cadeaukaart van de @postcodeloterij wilt doneren aan de Voedselbank Gorinchem, zorg er dan voor dat je deze eerst activeert en breng deze vervolgens naar een van de aangewezen inleverpunten in Gorinchem. Jouw bijdrage zal een groot verschil maken voor degenen die afhankelijk zijn van de hulp van de Voedselbank.