Creatieve Kerstworkshop met Nathalie van ‘t Bloemenhuisje

Gepubliceerd op 2 november 2023 om 12:02

Klaar om je huis in een feestelijke kerstsfeer te brengen? Doe mee aan een inspirerende kerstworkshop met Nathalie van 't Bloemenhuisje en ga naar huis met je eigen prachtige kerstversiering. Je hebt de keuze uit twee creatieve projecten: een kerststuk of een kersttoef, beide met de kenmerkende stijl van 't Bloemenhuisje in Arkel.

Nathalie, de getalenteerde bloemist achter 't Bloemenhuisje, zal je begeleiden bij het creëren van je eigen kerstdecoratie. Dit is een unieke gelegenheid om je creativiteit te uiten en een persoonlijk tintje toe te voegen aan je kerstversiering.

Bezoek de website van 't Bloemenhuisje (www.bloemenhuisjearkel) om een kijkje te nemen in het assortiment van mogelijke creaties en maak je keuze.

Belangrijke details over de workshop:

  • Waar en wanneer: Donderdag 7 december 2023 van 19:30 tot 22:00 uur.
  • Locatie: Bibliotheek Gorinchem centrum.

Deelname aan deze workshop is gratis, maar registratie is vereist om ervoor te zorgen dat we voldoende materialen en ruimte hebben voor alle deelnemers. Je kunt je aanmelden via de website van Nathalie zelf.          (www.bloemenhuisjearkel.nl)

Samen met Nathalie van 't Bloemenhuisje kijken we uit naar een creatieve en gezellige avond waar je je eigen unieke kerstversiering kunt maken. Aarzel niet en schrijf je in voor deze unieke kans om je huis om te toveren in een kerstparadijs.