Martin Bloem Group Director Corporate Affairs bij Damen Shipyards

Gepubliceerd op 15 december 2023 om 10:43

Per 1 januari 2024 begint Martin Bloem als Group Director Corporate Affairs bij Damen Shipyards Group. Dit is een nieuwe functie bij het grootste scheepsbouwconcern van Nederland.

Bloem is zeker geen onbekende in de maritieme wereld. Zo was hij betrokken bij de scheepsbouwsector vanuit het Ministerie van Economische Zaken en was later actief als algemeen directeur van branchevereniging Netherlands Maritime Technology. Daarna was hij werkzaam als partner bij strategisch maritiem adviesbureau Marstrat en vervulde publiek-private functies binnen de regio Drechtsteden. 

Dynamisch en Innovatief 

,,Ik vind het een eer om deel uit te maken van een dynamische en innovatieve organisatie als Damen”, licht Bloem toe. ,,Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan het succes en de verdere groei van het bedrijf. Daarbij zal mijn publieke en private netwerk goed van pas komen.”

Damen Shipyards Group is al ruim negentig jaar actief en biedt wereldwijd maritieme oplossingen via het ontwerp en de bouw, conversie en reparatie van schepen en scheepsonderdelen. Damen exploiteert 35 scheepswerven en 20 andere bedrijven in 20 landen, ondersteund door een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk. Het bedrijf biedt directe werkgelegenheid aan meer dan 12.000 medewerkers.

foto: Damen Shipyards