Toch een beetje wit

Gepubliceerd op 16 januari 2024 om 14:34

Dinsdagochtend werden de inwoners van Gorinchem verrast door een betoverende witte wereld. Na enkele natte sneeuwbuien die eerder plaatsvonden, bleef de sneeuw nu eindelijk liggen. Een prachtige gelegenheid voor de lokale gemeenschap om naar buiten te gaan en te genieten van de winterse charme. De helderblauwe lucht en de stralende zon maakten het sneeuwlandschap nog aantrekkelijker.

Op de vestingwal ontdekten we al snel dat velen hetzelfde idee hadden om een frisse wandeling te maken langs de wallen. Omdat Gorkums Nieuws door andere verplichtingen wat later op pad kon gaan, was  de sneeuw op wandelpaden en in de bomen helaas al aan het smelten. Desondanks konden we leuk beeld vast te leggen van een kind op de slee, waarvoor vriendelijk toestemming werd gegeven door de ouder. Het was misschien voor het eerst in zijn leven dat het kind kon genieten van het sleeën, gezien zijn enthousiasme en jonge leeftijd.

Enkele van de vastgelegde momenten zijn hieronder te bewonderen. Gelukkig was fotograaf Michiel de Ruiter eerder op pad en heeft hij ook bijgedragen aan de beelden die verderop op de pagina te vinden zijn. Michiel is tegenwoordig een vaste leverancier van onze website. Voor meer foto's gemaakt door Michiel, nodigen we iedereen uit om zijn Facebook-pagina te bezoeken.

foto's: GP-buro

foto's: Michel de Ruiter - Facebook-pagina