Natuurcentrum zoekt winnaar

Gepubliceerd op 1 april 2024 om 10:02

Wat een bruisende ochtend was het zondag in het Natuurcentrum! De paashaas had zichzelf overtroffen door alle eitjes op slimme plekjes te verstoppen. Van de knusse hoekjes in de boerderij voor de kleintjes tot de uitgestrekte terreinen voor de wat oudere kinderen vanaf 4 jaar. Maar één ei stak er met kop en schouders bovenuit: het Gouden Ei. Een ware uitdaging om te vinden, maar met de hulp van de Paashaas lukte het gelukkig!

Alle deelnemers werden rijkelijk beloond voor hun speurwerk, en degenen die de ultieme vondst deden, werden zelfs bekroond met een prijs.

Echter, de missie is nog niet ten einde. Het Natuurcentrum is niet op zoek naar meer eitjes, maar naar één speciale winnaar die nog niet bij de prijsuitreiking aanwezig kon zijn. Deze vierjarige deelnemer was misschien wel te uitgeput van het intensieve zoekwerk om deel te nemen aan de ceremonie.

Natuurcentrum roept daarom de hulp in van iedereen die dit bericht leest. Laten we samen deze kleine avonturier genaamd Tom of Tomas opsporen en hem zijn welverdiende prijs overhandigen. Laten we ervoor zorgen dat zijn inspanningen beloond worden en zijn glimlach nog breder wordt.

foto's: Natuurcentrum